dailygiftsyosuke’s blog

Posted a lot of information around the world and Japanese lesson

Study finds unsafe levels of sugar in bubble tea

 

f:id:dailygiftsyosuke:20190712150624j:plain

Bubble tea remains a massively popular beverage in the country.

 

Nearly all bubble tea concoctions sold in markets across the country exceed the recommended upper limit of the daily sugar intake recommended by the World Health Organisation (WHO), the Foundation for Consumers warned on Thursday.

国をまたぎ市場に売られているほとんど全てのタピオカティー飲料がWHOにより薦められている、一日の砂糖の摂取量のを超えていると、消費者のための組織は警告している。

 

 

The watchdog tested samples collected from 25 brands in May, including ones with tapioca "pearls" for sugar levels and found that almost 100% of the samples had an excessive amount of sugar. It also added that eating too much sugar could lead to weight gain and other health problems.

5月に25のブランドから集めたサンプルを経過観察し、タピオカに含まれている砂糖量のほぼ100%が基準値を超えていることが見つかった。また、体重増加や他の健康問題を導くような多くの砂糖が含まれていることも付け加えられた。

 

 

The agency said it collected its samples under the criteria that they were all the same regular size with no ice and with each cup priced between 23 baht to 140 baht. The samples were taken for laboratory testing to check for calories, sugars, fat, and heavy metals like lead and preservatives.

機関が述べるところによると、23~140タイバーツで売られているカップで、氷なしの同じ全てのレギュラーサイズのサンプルが、基準値を下回っていたという。

そのサンプルは、カロリー、砂糖、脂質、重金属をチェックするため、実験所にもっていかれた。

 

 

The result showed that only two brands - KOI Thé and TEA 65° - has an amount of sugar per glass lower than the recommended upper limit of daily sugar intake as recommended by the WHO. However, the test did not cover the entire bubble tea market in Thailand which has hundreds of brands.

結果は、KOI Théと、TEA 65° の2つのブランドだけがWHOにより薦められている1日の砂糖摂取量をグラス一杯当たりでは下回っている結果になった。しかしながら、そのテストは数百社あるタイ国内のタピオカティーブランド市場全体をカバーしたわけではなかった

 

 

 

Cited from

www.bangkokpost.com