dailygiftsyosuke’s blog

Posted a lot of information around the world and Japanese lesson

Top 5 recommend Japanese food

From today, I would like to write about Japan frequently.

That is because some readers requested me to write more about Japan.

Thank you very much for your request.

Below is personal opinion so please criticise them,

 

今日から頻繁に日本について書いていこうと思います。

理由としては読者から日本についてもっと書いてほしいとリクエストを頂いたからです。ありがとうございます。以下は個人の意見になりますので、批判しないでください。

 

Today's theme is JAPANESE FOOD!!!

I would like to share my recommend Japanese food.

 

今日のテーマは日本料理です!!!

おすすめの日本料理についてシェアしたいと思います。

 

 

 

 

No.5  Miso Soup

 

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https://theculturetrip.com/asia/japan/articles/the-10-best-traditional-japanese-dishes/

 

 

Miso soup may seem deceptively simple, but it’s an essential Japanese food that’s served with any traditional meal. The soup is made from dashi stock – either fish or kelp stock – combined with miso bean paste to bring a savory umami element to any meal. Tofu and sliced green onions, as well as ingredients like fish, clams, and pork, can be added and may vary by the season.

 

味噌汁は一見シンプルに見えるが、伝統的な料理とともに提供される欠かせない日本料理である。スープは出汁系統、魚や昆布などで作られ、いい味を出すためのうまみ要素として味噌ペーストを組み合わせる。豆腐やスライスしたネギと同時に、魚や二枚貝、豚のような材料が季節によって加えられる。

 

 

 

No.4 Matcha

 

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https://www.herbalteasonline.com/wp-content/uploads/2017/03/Green-Tea-Matcha.jpg

 

Is a healthy and delicious green tea powder Matcha is used in various products in japan especially in ice cream, bread, and mochi.

 

健康かつおいしい抹茶パウダーは主にアイスクリームやパン、もちなど、様々な日本製品に使われる。

 

 

 

No.3 Tempura

 

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http://glolead.sakura.ne.jp/samurai/data/n/r/06/2014-01-16-231304.jpg

 

Tempura is a dish of battered and fried fish, seafood, or vegetables. Special care is given to the way the ingredients are cut as well as to the temperature of the batter (ice cold) and oil (very hot) for deep-frying, so that every piece is a bite of crisply fried perfection. 

 

天ぷらは魚や海鮮、また野菜を衣をつけて揚げた料理である。しっかりとした方法で具材を切り、冷たい衣と熱い油という温度管理のもとででしっかりと揚げるため、それぞれがさくさくとした食感になる。

 

 

No.2 Ramen

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http://blog-imgs-24.fc2.com/k/u/i/kuimakuru/sumire_1.jpg


 

 

It is a familiar dish to the ones who love japanese culinary, it represent the beauty and the culture of japanese cuisine.

日本料理でとても人気のある料理の一つである。日本料理の文化と美しさを代表するものである。

Ramen noodles

Made of white flour, water, salt and salt water.

小麦粉、水、塩、塩水

Ramen soup

Varied according to the creativity of the region.

作り方は地域によって異なる。

 

- Shio Ramen (塩ラーメン: salt, water )
- Tonkotsu Ramen (豚骨ラーメン: tunnel Boned pork )
- Shouyu Ramen (醤油ラーメン: japanese soy sauce )
- Miso (味噌ラーメン: Miso ramen )

They are all important ingredients to make delicious Ramen.

A ramen bowl will always cpntain vegetables (green onion, bean sprout), Chasu pork, drued bamboo (メンマ: Menma) and japanese marinated soft bpiled egg (味付け卵: Ajitsuke Tamago).

Ramen in different regions

Deferent ramen style in each part of japan. e.g. Sapporo Ramen, Hakata ramen,Yokohama iekei ramen

 

No.1 Sushi

 

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www.sakana-center.com/wp-content/uploads/2013/01/3e1493954cf1178dda32d2730c568a66.jpg

Sushi is undoubtly the most popular and famous Japanese cuisine. The shape and taste are Japanese beauty. There are a lot of sushi restaurants around the world but the taste of suchi in Japan is reportedly the best.

 

寿司は疑いなく最も人気かつ有名な日本料理である。その形と味は日本の美である。世界中にたくさんの寿司レストランがあるが寿司の味は日本のものがトップである。

 

 

 

If you have any opinion, please inform me.

 

 

 

 

 

 

 

 Cited from

 

www.bbcgoodfood.com

 

samuraimeetups.or.jp